Een professionele bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsfilm maken met een drone vereist vaardigheden en expertise. Onze getrainde en ervaren piloten en fotografen zijn gecertificeerd en beheersen hun vak. Ze weten precies hoe ze overtuigende beelden moeten vastleggen en hebben de moed om gedurfde shots te maken.


Waarom een Bedrijfsfilm met Dronebeelden?

Een bedrijfsfilm is een krachtig middel om jouw bedrijf, product of dienst op een unieke manier te presenteren. Dronebeelden voegen een dynamisch en indrukwekkend perspectief toe dat niet mogelijk is met traditionele filmtechnieken. Of je nu een promotievideo, een evenement registratie of een projectdocumentatie wilt maken, dronebeelden maken je bedrijfsfilm visueel aantrekkelijker en effectiever.


Hoe Werken Wij?

Briefing en Voorbereiding

Jij brieft ons over jouw visie en wat je op de video wilt zien. Wij maken een vluchtplan en een filmscenario op maat. Dit zorgt ervoor dat alle shots precies volgens jouw wensen worden opgenomen.

Onthullende Opnames

Onze gecertificeerde piloten en fotografen hebben het lef om gedurfde shots te maken en weten precies hoe ze elk beeld overtuigend kunnen maken. Met onze high-end apparatuur leveren wij in Full HD en/of 4K (RAW) voor de beste beeldkwaliteit.

Regelen van Ontheffingen

Indien nodig regelen wij alle benodigde ontheffingen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat alles volgens de wettelijke voorschriften verloopt.

Snelle Levering

Na de opname zorgen wij voor een snelle bewerking en levering. Vaak kunnen we jouw bedrijfsfilm binnen enkele dagen afleveren, klaar om jouw doelgroep te imponeren.


Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat kost het om een bedrijfsfilm te laten maken?

De kosten variëren, afhankelijk van de complexiteit van het project. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte!

2. Hoe snel kunnen jullie de bedrijfsfilm leveren?

Wij streven ernaar om jouw bedrijfsfilm binnen enkele dagen na de opname te leveren, afhankelijk van de bewerkingsbehoeften.

3. Hebben jullie de benodigde vergunningen?

Ja, onze dronepiloten zijn gecertificeerd en wij regelen alle benodigde vergunningen om veilig en professioneel te vliegen.

4. Voor welke doeleinden kan ik een bedrijfsfilm gebruiken?

Bedrijfsfilms zijn ideaal voor promoties, evenementen, interne communicatie, productlanceringen en meer. Dronebeelden maken jouw film extra speciaal.

5. Welke apparatuur gebruiken jullie?

Wij gebruiken high-end apparatuur zoals de DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Pro en DJI Inspire 3 voor de beste beeldkwaliteit.

6. Wat gebeurt er bij slecht weer op de dag van de opname?

Als het weer niet geschikt is, plannen we de opname opnieuw zonder extra kosten voor jou.

7. Hoe bereid ik mijn locatie voor op de opname?

Zorg ervoor dat de locatie klaar is voor de opname. Wij geven duidelijke instructies om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

8. Kunnen jullie ook binnen drone-opnames maken?

Ja, wij kunnen ook binnen drone-opnames maken, maar dit vereist speciale voorbereidingen en toestemming van de locatiebeheerder.

9. Wat maakt jullie bedrijfsfilms zo speciaal?

Onze bedrijfsfilms onderscheiden zich door onze professionele aanpak, hoogwaardige apparatuur en de creativiteit van onze gecertificeerde piloten.

10. Hoe kan ik een opdracht plaatsen of meer info krijgen?

Vul het contactformulier in op onze website, stuur een mail naar info@skyfoto.nl, of bel ons. Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken!


Neem Contact Op

Wil jij ook indruk maken met een professionele bedrijfsfilm? Onze creatieve team van piloten en fotografen staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze concurrerende tarieven en snelle levering. Samen maken we jouw bedrijfsfilm tot een visueel spektakel!