Jouw partner in Fascinerende Luchtopnames

Skyfoto heeft 15 jaar ervaring in het maken van adembenemende bedrijfsfilms met drone opnames. Onze piloten zijn gecertificeerd en volledig op de hoogte van alle veiligheidsrichtlijnen en luchtruimregels. Wij zorgen voor de juiste ontheffingen en beschikken over alle benodigde certificaten voor professioneel dronegebruik.

Meer dan alleen een Lucht- Fotograaf

Onze missie is om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit luchtbeelden die indruk maken en inspireren. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, promotievideo, luchtfoto of drone-inspectie, wij streven altijd naar perfectie in elk project.
Bij Skyfoto werken we met een team van gecertificeerde professionals die gepassioneerd zijn over drone-opnames en luchtfotografie. Maak kennis met enkele van onze sleutelpersonen:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fames tristique rutrum porta at eu tempus. Egestas aliquet ullamcorper nunc sed pellentesque.

Het Team

Tafel veel gestelde vragen

Robbie

Project manager

Jolanda

Administratie

Siebren

Piloot

Khalil

Controller
vacancies

Laten we samen grotere hoogte bereiken

Skyfoto biedt een breed scala aan diensten om aan al jouw luchtfotografie- en drone-behoeften te voldoen

1 +
Maximale vliegafstand
1
Maximale vlieghoogte
1
Succesvolle vluchten
1m
Luchtfoto’s

Werken bij Skyfoto

Treed Toe tot het Skyfoto Team – Breng Visies tot Leven vanuit de Lucht!

Ben je gepassioneerd over drones en luchtfotografie? Wil je deel uitmaken van een innovatief en creatief team dat de grenzen van visuele verhalen verlegt? Bij Skyfoto zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om ons team te versterken. Als je enthousiast bent over technologie, creativiteit en het leveren van topkwaliteit, dan willen we graag van je horen!

Video Editor

Remote
Full Time

Project Manager

Remote
Full Time

3D Developer

Remote
Full Time